lumbalnarola1Noćna rolaRola koja se veže oko struka kako bi podržala prirodnu zakrivljenost kralježnice u ležećem položaju na leđima, na bokovima. Ne ometa spavanje u poziciji na trbuhu. Smanjuje pritisak na leđima uzrokovanih ispravljanjem lordoze i pomaže u liječenju lumbalnog bolnog sindroma. Noćna lumbalna rola izrađena je od visokokvalitetne memory pjene, daje podršku strukturama lumbalne i torakalne kralješnice kao i zdjelice (kostiju, zgobova, mišića, ligamentarnog aparata, intervertebralnih diskova) .
Takva potpora smanjuje bolove i olakšava spavanje na način da smanjuje pritisak intervertebralnog diska na živčane strukture (korijen živca, spinalni prostor) čime direktno smanjujje bol i opušta napete mišiće u njenoj okolini. Koristi se u cilju prevencije i liječenja bolnih sindroma lumbalne i torakalne kralješnice, kao i zdjeličnog pojasa.
Noćna lumbalna rola je sastavljena od memory pjene manje gustoće i perive navlake sastavljene od pamuka i poliestera.
Proizvod ne sadrži latex.
VELIČINE:
Dostupne su dvije veličine: S/M (910×100 mm) i L/XL (1050×100 mm) sukladno širini koja se mjeri od koštane prominencije zdjelice s jedne strane, preko leđnog dijela do koštane prominencije s druge strane struka.
Navlaka se jednostavno skida, može se prati, te je održavanje noćne lumbalne role brzo i jednostavno.
Cijena: 430,00kn
Prodaja: Medeor-vita d.o.o., Koturaška cesta 71, 10000 Zagreb,
tel: +385 1 6171 274, mob: +385 91 513 40 60
Zadržavamo pravo promjene cijena bez prethodne obavjesti
Cervikalna (vratna) rola
Lumbalne role za sjedenje
Anatomski jastuci