ORDINACIJA FIZIKALNE TERAPIJE MEDEOR
Ovdje Vas želimo pobliže upoznati sa svim uslugama u ordinaciji fizikalne terapije.
Fizioterapija je proces koji uključuje početni pregled ili fizioterapeutsku procjenu iz koje proizlaze fizioterapijska dijagnoza, izrađivanje plana fizioterapije na temelju kojeg izvršavamo terapiju i evaluacija, odnosno mjerenje ishoda. Sam proces fizioterapije uključuje trajnu evaluaciju i pregled pacijenta te promjenu i prilagođavanje plana fizioterapije ukoliko je to potrebno.
Pristup našim pacijentima je strogo individualan ovisno o njihovim problemima zbog kojih dolaze, dobi, spolu, stanju koštanog, ligamentarnog i mišićnog sustava te načinu života i rada.
U ustanovi provodimo prve i kontrolne preglede, te fizikalnu terapiju u koju spadaju elektroterapija ( magnetoterapija, terapija laserom, terapija ultrazvukom, dijadinamske struje, interferentne struje, ultrapodražajne struje, TENS ), termoterapija (terapija toplinom), svjetlosna terapija (solux), kineziterapija (terapija pokretom) i manualna terapija (ručne neagresivne tehnike mobilizacije mekih tkiva i zglobova).
Pacijentima nudimo individualno prilagođene programe rješavanja bolesti lokomotornog sustava, kao i drugih bolesti koje direktno ili indirektno utječu na lokomotorni sustav ( razna bolna stanja, programe postoperativne rehabilitacije, programe vježbi za inkontinenciju, vježbe za osteoporozu, vježbe nakon poroda, anticelulitne tretmane, tretmane mršavljenja, programe za odmor i relaksaciju, antistresne programe, sportsku rehabilitaciju ) a isto tako i usluge medicinske masaže, limfne drenaže, refleksoterapije i akupresure.

 

FIZIKALNA TERAPIJA U ORDINACIJI
Zdravstvene usluge ambulantne fizikalne terapije pružamo na našoj adresi , Koturaška 71, prizemno, u blizini Ciboninog tornja. Posjedujemo parkiralište za klijente, od tramvajske stanice smo udaljeni samo 50 m, a pristup je prilagođen i teže pokretnim osobama.
KAKO JE ORGANIZIRAN RAD U ORDINACIJI FIZIKALNE TERAPIJE?
Uz prethodnu najavu na tel. 01 6171-274 (inozemstvo +385 1 6171 274), dogovara se termin za pregled. Po izvršenom pregledu se izrađuje a potom provodi program fizikalne terapije. Prilikom pregleda i tijeka terapije, pacijenta se informira o eventualnim kontraindikacijama, samopomoći i korištenju pomagala kako bi tijek terapije bio brži i efikasniji. Na kraju se vrši kontrolni pregled uz savjete o održavanju stanja.
Ordinacija fizikalne terapije pruža usluge preko uputnica dodatnih zdravstvenih osiguranja (Uniqa, Croatia, Grawe, Merkur, Triglav, Wiener) i privatnim plaćanjem.

 

RADNO VRIJEME:
Ambulantna fizikalna terapija/osteopatija /privatno/: od ponedjeljka do petka od 8:00 do 20:00 sati (Područje Zagreba)
Zdravstvena njega u kući  /privatno i po odobrenju zdravstvenog osiguranja/: od ponedjeljka do nedjelje od 07:00 – 15:00 sati (Područje Zagreba)
Medicinska skrb u kući korisnika /privatno/: od ponedjeljka do petka od 07:00 do 15:00 sati (Područje Zagreba)
Fizikalna terapija/Osteopatija u kući /po odobrenju zdravstvenog osiguranja i privatno/: od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati (Područje Zagreba, Jastrebarskog, Kutine i Novske)
KONTAKT:
tel: + 385 1 6171274
mob: +385 91 5134060
email: medeor@medeor.hr
NAČINI PLAĆANJA:
Gotovina, bankovne kartice i kreditne kartice (AMEX, MC, DINERS, VISA), transakcijsko plaćanje. Na kartično plaćanje cijene se uvećavaju za 10 %. Obročna otplata do 3 rate na iznose iznad 1000 kn (MASTER CARD i DINERS)
BROJ RAČUNA:
IBAN – HR2823600001101603161 (Zagrebačka banka)
SWIFT: ZABAHR2X
Ustanova Medeor nije u sustavu PDV-a / not in the VAT system