Zdravstvena ustanova
Ustanova za fizikalnu terapiju u kući i zdravstvenu njegu u kući MEDEOR je zdravstvena ustanova koja djeluje od 2002. godine, a posjeduje dozvolu za rad Ministarstva zdravstva.
 
Djelatnosti
Pružamo usluge ambulantne fizikalne terapije i osteopatije na adresi Koturaška cesta 71 u Zagrebu, fizikalne terapije u kući na području Grada Zagreba Jastrebarskog, Kutine i Novske te zdravstvene njege i skrbi u kući na području Grada Zagreba.
 
Osnivač
Osnivač i ravnatelj Ustanove je Bojan Nasteski, mag. fizioterapije i dipl. osteopat sa dugogodišnjim stručnim iskustvom u radu sa pacijentima, kao i profesionalnim sportašima u zemlji i inozemstvu.
 
 
 
Medicinsko osoblje
Stručni tim sačinjavaju diplomirani osteopati, magistri i prvostupnici fizioterapije, medicinske sestre, prvostupnice sestrinstva i konzultativni tim liječnika fizijatra.
 
Trajna edukacija
Praćenje novih učinkovitih medicinskih i terapeutskih tehnika i stručno usavršavanje zdravstvenih djelatnika trajni je dio politike kvalitete Ustanove Medeor.
 
Cilj
Cilj našeg rada je sveobuhvatnost u procesu rješenja zdravstvenog problema gdje svaki pacijent ili klijent kod nas dobiva sve na jednome mjestu: informaciju, savjet, stručnu interventnu pomoć, proizvode za poboljšanje kvalitete života za život bez boli.
Individualnim pristupom nudimo djelotvorna rješenja na područjima fizikalne terapije, osteopatije, manualne terapije i zdravstvene njege i skrbi u kući bolesnika.
 
Suradnja
Ustanova Medeor usko surađuje sa tvrtkom Medeor-vita d.o.o. u procesu globalnog liječenja ponudom visokokvalitetnih proizvoda i pomagala u cilju zdravog načina života kroz potporu za ugodno i pravilno spavanje, sjedenje i kretanje.
 
Ugovorni subjekti osiguranja
Ustanova MEDEOR je ugovorni subjekt Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) za djelatnost zdravstvene njege u kuci i fizikalne terapije u kuci bolesnika.
Ugovorni je subjekt privatnih zdravstvenih osiguranja CROATIA osiguranja, GRAWE osiguranja, MERKUR osiguranja i Triglav osiguranja i Wiener osiguranja za djelatnost ambulantne fizikalne terapije.
 
Stručne medicinske nalaze i usluge Ustanove Medeor priznaju sva inozemna zdravstvena osiguranja.

 

 
 
 
 

 

 
 
RADNO VRIJEME:
Ambulantna fizikalna terapija/osteopatija /privatno/: od ponedjeljka do petka od 8:00 do 20:00 sati
Zdravstvena njega u kući  /privatno i po odobrenju osiguranja/: od ponedjeljka do nedjelje od 07:00 – 15:00 sati
Fizikalna terapija/Osteopatija u kući /privatno/: od ponedjeljka do petka od 12:00 do 16:00 sati
/po odobrenju osiguranja/: od ponedjeljka do petka od 08:00 – 16:00 sat
 
KONTAKT:
tel: + 385 1 6171274
mob: +385 91 5134060
email: medeor@medeor.hr
 
NAČINI PLAĆANJA:
Gotovina, bankovne kartice i kreditne kartice (AMEX, MC, DINERS, VISA), transakcijsko plaćanje. Na kartično plaćanje cijene se uvećavaju za 10 %.
 
BROJ ŽIRO RAČUNA:
IBAN – HR2823600001101603161 (Zagrebačka banka)
SWIFT: ZABAHR2X
Ustanova Medeor nije u sustavu PDV-a / not in the VAT system