SPAVAJTE ZDRAVO I BEZ BOLOVA!!!

Najčešći uzrok bolnih sindroma kralježnice su promjene diskusa između kralježaka koje nastaju zbog pojačanog pritiska diska na korijene živaca uslijed nepravilnih položaja kralježaka između kojih se nalaze diskusi. Dugoročni pritisak nekvalitetnog madraca ima vrlo štetan utjecaj za zdravlje kralješnice. Vrlo brzo se javljaju neudobnost, trnjenje, bolovi, glavobolje, vrtoglavice te napetost mišića leđa i ukočenost zglobova, kao i učestali problemi vezani za spavanje, čije posljedice osjećamo tijekom cijelog dana.
Osnova zdravog spavanja je kvalitetan anatomski madrac ili nadmadrac na kojem tijelo formira jedinstveni ortopedski otisak isključivo za tu osobu, tako se intervertebralni diskovi između kralježaka tijekom sna potpuno relaksiraju, dobro se napune hranjivom tekućinom da ostanu elastični, dugovječni i sposobni odlično zaštititi stup kralježnice od dnevnih opterećenja i koji će besprijekorno relaksirati i opustiti sva meka tkiva kroz 6 – 8 sati dnevnog sna. Uz to je naglasak i na antialergijskom učinku protiv nakupljanja grinja,plijesni, gljivica, bakterija i virusa u čemu mu pomaže antialergijska pjena.
Osim madraca, zdravo i udobno spavanje će Vam omogućiti adekvatan i kvalitetan jastuk ili vratna rola, jastuk koji se postavlja između koljena, te lumbalna noćna rola. Važno je znati da je za svaku osobu, ovisno o zdravstvenom stanju kralježnice, potreban individualan odabir navedenih pomagala.

Neka Vam spavanje postane najdraži dio dana!

 

 

 

 

 

 

        anatomskimemorymadrac1 Anatomski jastuk rola_vrat  lumbalna-rolatermoaktivni-jastuk1

 
 

 

 

Pomagala za zdravo spavanje:
Vratna (cervikalna) rola
Noćna lumbalna rola
Anatomski jastuk
Anatomski i relax madraci i nadmadraci
Termoaktivni memory jastuk

 

Prodaja: Medeor-vita d.o.o., Koturaška cesta 71, 10000 Zagreb,
tel: +385 1 6171 274, mob: +385 91 513 40 60