Kao dugogodišnji korisnik vaših usluga ovim putem htjela bih se zahvaliti i u ime članova svoje obitelji na vašem stručnom pristupu i isto tako na nesebičnoj podršci kada nam je najviše trebala. Svaka pohvala vašem timu, prvenstveno g. Nasteskom, ali isto tako i marljivim i ljubaznim djelatnicima ove ustanove.
Želim vam uspjeh u daljnjem radu!
Sanda Š-B, prof.

 

Ovim putem Vam se želim zahvaliti na profesionalnosti i ljubaznosti koju uvijek pružate u istoj mjeri, bez obzira na to da li osobno imate dobar ili loš dan. Tretmani osteopatije su mi pomogli u smanjivanju učestalosti i jačine mojih glavobolja na čemu sam vam od srca zahvalna.
Mateja Janković Makek, MD, PhD

 

Pohvale od dugogodišnje pacijentice. Prošla sam razne poliklinike, a ono što me kod vas oduševilo su stručnost, točnost i ljubaznost. Hvala vam i na nesebičnoj psihičkoj podršci koju ste mi pružili. Sve najbolje u budućem radu!
Marija Kovačević

 

Topao ambijent kao i osoblje uz profesionalan pristup pacijentu. Napokon sam uvidjela da boravak na fizikalnoj terapiji može biti ugodan i učinkovit. Bila sam pesimistična i bila sigurna da više neću trčati, ali ste me svi skupa bodrili, vjerovali u oporavak i na moju sreću izliječili. Hvala od mene i cijelog kluba!
Nataša R.

 

I’ve been a patient at Medeor through the recuperation period of two joint surgeries in the last three years and I am quite positive they are the greatest rehab center on earth!
Thanks to the whole team!
Phil Schraeder

 

Dragi fizioterapeuti i osteopati Medeora! Zahvaljujem na dugogodišnjoj stručnoj pomoći u profesionalnoj veslačkoj karijeri, vašoj spremnosti, znanju i vještinama koje su mi pomogle da dostignem medalje, ali i olimpijadu, cilj svakog profesionalnog sportaša. I nećete me se tako lako riješiti jer eto mene opet u vaše ruke.
Mario Vekić, hrvatski reprezentativac u veslanju

 

Vrlo pozitivno okruženje, dobra i pristupačna lokacija, stručnost i nadasve uspješnost. Otkako ste mi ukazali na važnost održavanja, kontinuirano se osjećam dobro. Odlično spavam na vašem madracu, jastuku i noćnoj roli i nemam više bolova u ramenu i kuku kad ležim na boku. Sad ćete imati i moje pacijente!
P.S. a rolu za sjedenje nosim i na putovanja.
Branimir M., dr. med.

 

Prošla sam mnoge liječnike i terapije a bol i teška pokretnost su ostale kakve su bile. Otkako je moja kćer pronašla polikliniku Medeor moji bolovi i problemi uz njih su nestali. Vjera me nikad nije napustila pa ni sada. Hvala vam!
Rozalija Margetić, prof.

 

Nisam osoba koja voli terapije, ali bol ne pita pa sam mogao birati terapiju ili „nož“. Uz dobar savjet, znanje i umješnost osoblja riješio sam se bolova i nisam trebao operaciju. Zahvalan cijelom osoblju koje je pokazalo da smo u Europi. Posebne pohvale Aniti!
Marko Burić, dipl. ing. strojarstva

 

Sve pohvale Medeor! U svoje ime i ime svog oca se želim zahvaliti jer ste prvenstveno njemu, ali i meni pomogli u našoj nesreći. Sad normalno govori, kreće se, a najsretnija sam kad se nasmije. Imali smo puno fizoterapeuta ali kad sam čula za Vas odlučila sam kvalitetniju terapiju što je mala cijena za ono što ste nam pružilii. Od svega srca hvala svima!
Ana Katanić

 

Ovo je bilo vrlo ugodno iskustvo. Brzo ste me na moju molbu primili i osposobili za poslovni put. Ljubaznost, znanje, iskustvo, ugodna atmosfera….Preporučujem vas svim svojim prijateljima i poslovnim partnerima.
Damir Stanić