Masaža s profesionalnim pristupom

 

 

 

Klasična masaža
Klasične masaže iz programa naše Ustanove fizikalne terapije: klasična (švedska), medicinska (terapijska, ortopedska), sportska, relaksirajuća

 

 

 

 

 

 

Anticelulitna masaža
Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u smislu eliminacije celulita kao i toniziranja, veće čvrstoće i sjaja kože i poboljšane cirkulacije. Kada se postignu dobri rezultati, učinkovitost traje kroz jedno vrijeme. Da bi se takvo stanje održalo, neophodno je nastaviti sa masažom kako se celulit ne bi vratio.

 

 

 

 

 

 

Manuelna limfna drenaža
Limfnom drenažom postižemo ravnotežu tekućina u Vašem organizmu te potičemo bolje opće stanje Vašeg organizma. Primjenjujemo je u estetskoj i fizikalnoj terapiji.

 

 

 

 

 

 

Akupresura
Akupresurom, izvedenom iz metoda tradicionalne kineske medicine održavamo Vaše zdravlje i potičemo prirodnu sposobnost Vašeg organizma za samoliječenje.

 

 

 

 

 

 

 

Trigger point
Trigger point masažama usmjerujemo tretman triger točki (okidač) koje podrazumijevaju osjetljivo mjesto u mišiću, tetivi, ligamentima, koži i zglobnoj čahuri.

 

 

 

 

 

 

 

Refleksna masaža
Refleksnom masažom ili refleksoterapijom stimuliramo Vaš središnji živčani sustav na razini spinalne moždine i simpatičkog sistema te djelujemo terapeutski u rješavanju različitih bolnih stanja.

 

 

 

 

 

 

 

Dubinska masaža
Tretmanima dubinske masaže djelujemo na smanjivanje boli kroz eliminaciju napetosti mišića, uklanjanje priraslica, omekšavanje ožiljnog tkiva kao i nakupina mliječne kiseline u mišićima.

 

 

 

 

 

 

Masaža za bebe
Kao i u odraslih, masaža beba pomažemo djeci da se opustite i bolje spavaju, stimuliramo normalan rast, poboljšavamo cirkulaciju, lakšu probavu hrane, razvoj djeteta te jačamo vezu između djeteta i roditelja.

 

 

 

 

 

 

Anti-age masaža lica i vrata
Anti-age masažom lica i vrata direktno utječemo na medicinski ispravan proces skidanja mrtvih stanica kože, čišćenje kože, poboljšavanje cirkulacije kojom se koža hrani. Ovim tretmanima smanjujemo mogućnost nastanka bora čime ona postaje elastična i sjajna. Redovitom masažom lica i vrata kroz izvođenje masažne tehnike u Vašem organizmu potičemo stvaranje hormona sreće-endorfina.